Häfele Adriatic

KJER SE ZAUPANJE GRADI IN KJER SMO ZA VAS

Podjetje Hafele je bilo ustanovljeno v Nemčiji leta 1923 in je svetovno znani ponudnik pohištvenega in stavbnega okovja. Vrhunska paleta Häfele izdelkov ne predstavlja samo nemški  standard kakovosti, temveč je razvita s filozofijo "funkcionalnosti" in "enostavnosti" in nudi zanesljive rešitve tako strokovnjakom, kot potrošnikom.

Häfele od ustanovitve hčerinskega podjetja Häfele Adriatic leta 2018, nenehno izboljšuje in širi svoje izdelke ter storitve, da bi zagotovil celovito in učinkovito rešitev urejanja prostora na domačem trgu prebivalcem Slovenije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine.

NAŠE PREDNOSTI - VAŠE UGODNOSTI

S skoraj stoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem Häfele-ju zaupajo številni znani arhitekti, oblikovalci, izvajalci in razvojniki po vsem svetu. Tako se je Häfele kot zanesljiv ponudnik rešitev uveljavil med njimi tudi v jadranski regiji.  

Nemška kvaliteta

Häfele rešitve so razvite z nemškimi tehnologijami in standardi kakovosti, tako da so najbolj funkcionalne in ponujajo lahkotnost, ki se odraža v učinkovitosti.

Trenutno je naša glavna pisarna, vključno z razstavnim prostorom in skladiščem, v PC Komenda v Sloveniji, hrvaška podružnica pa v Zagrebu. Cilj podjetja Häfele ADRIATIC je zagotoviti zadovoljstvo svojih strank na najvišjem nivoju, saj sledimo konceptu »Več kot samo dostava« pri doseganju učinkovitosti procesov in storitev ter prilagodljivosti potrebam strank.

Naša pomembna partnerstva

Häfele je specializirano za podajanje predlogov, svetovanje in podporo na področju  pohištvenega in stavbnega okovja, LED osvetlitve ter pristopne kontrole, zlasti s trgovskimi partnerji in v povezavi z:

  • Industrijskimi skupinami - s svetovnim uspehom pri stavbnem in pohištvenem okovju, katerega je Häfele razvil in izdelal
  • Oblikovanjem in arhitekturo - lastniki nepremičnin, podjetniki in drugih vlagatelji
  • Trgovci - z zagotavljanjem dostavnih storitev, navodil in popolne razlage lastnosti izdelkov, strategij prodaje, trženja in usposabljanj za dobro podporo strankam
  • Tesarji in mizarji - z dajanjem predlogov in nasvetov naših strokovnjakov, ter z neposredno dostavo iz našega skladišča in nenehnim obveščanjem o razvoju izdelkov in o novostih
  • Programom počitniških prikolic in plovil - širok izbor in individualne reštive